Smørrebrød

Her får du byens lækreste smørrebrød

 
Smørrebrød – den danske frokostklassiker, som du aldrig går galt i byen med. Hos os får du det mest velsmagende smørrebrød i byen , og du vælger frit blandt vores store udvalg.
 
Ud over vores lækre smørrebrød i mange varianter, har du også mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige sandwiches, salater, wraps – og selvfølgelig også noget til den søde tand.
 
Det eneste, du skal gøre, er at krydse de ting af, du vil have fra vores smørrebrødsseddel – så sørger vi for resten!
» Se eller print vores seddel med smørrebrød, sandwich & salater her (0.1 Mb)
Har du spørgsmål eller forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 43 99 06 79 mellem klokken 8.00 og 16.00. Vil du have fat i os uden for åbningstid, skal du bare udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Dine valgmuligheder er næsten uendelige, når du henter smørrebrød hos os i Ishøj

 Uanset om du er til fugl, fisk eller firbenet på dit smørrebrød, har vi garanteret noget, der falder i din smag.
 
For eksempel kan du vælge et tykt stykke hjemmebagt rugbrød med mørbradbøf, bearnaise, bløde løg og surt. Du kan også forkæle dine smagsløg med et stykke med varmrøget laks, soltørret tomat, krydderurtedressing og kapersbær.
 
Er du mere til de kødfri alternativer, tilbyder vi dig for eksempel en lækker fuldkornspastasalat, en mættende kikærtesalat eller en forfriskende og sommerlig vandmelonsalat med rucola, salatløg, feta, jordbær, græskarkerner og balsamicoglaze.

Vi har også lidt til den søde tand

Du kender måske følelsen af et dalende blodsukker hen over eftermiddagen, hvor du mærker lækkersulten komme snigende og rastløsheden tage over.
 
Her springer vi også til med noget lækkert, der kan øge blodsukkeret igen, så du er frisk til fyraften.
 
Hver dag bager vi friske skærekager, så du kan snuppe et stykke med på vejen, nu hvor du alligevel er i Ishøj og hente smørrebrød. Du kan også få en lækker, cremet trifli med makroner, eller hvad med en gang frugtsalat med store chokoladestykker?
 
Vores udvalg er så bredt, at vi er sikre på, at du finder noget, der falder i din smag!

Bestil og afhent dit smørrebrød i Ishøj

Når du har valgt de ting, du vil have, skal du blot komme og afhente dit frisksmurte smørrebrød hos os i Ishøj. Vi bringer også meget gerne ud, hvis du skal bruge smørrebrød til flere mennesker for et lille ekstra beløb.
Ring til os på telefon 43 99 06 79 og bestil smørrebrød fra vores dinér i Ishøj, eller udfyld vores kontaktformular med dig spørgsmål eller forespørgsel – så ringer vi dig op, og fortæller meget mere.

Kontakt os
Vi vil allerhelst ha', at du ringer
- så sikrer vi, at du får den bedste løsning


Alle hverdage mellem 8:00 - 16:00
Søn- og helligdage efter aftale

på telefon 43 99 06 79.

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 
Jeg er interesseret i:
 
Antal personer (kuverter):
*
Dato for arrangement:
*
Dit navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Evt. besked:
 

Tilmeld mig nyhedsbrev
Tilmeld mig nyhedsbrev:

*
BEMÆRK: Denne kontaktformular er ikke beregnet til bestillinger. Vi vil helst tale med vores kunder og derved sikre os bedst muligt, at jeres forventning til maden stemmer overens, med det der bestilles.
MENUKORT.dk | Broenge 28 | 2635 Ishøj | Tlf.: +45 43 99 06 79
MENUKORT.dk | Kuldyssen 5 | 2630 Tåstrup | Tlf.: +45 43 99 06 79