Reception ... Fingerfood ... Tapas - Kært barn har mange navne
Men hvorom alting er, så handler det om ”lækkerier i små-tings-afdelingen”... Til receptioner, åbent hus arrangementer eller andre lejligheder, hvor stående bespisning er påkrævet... Her er vores bud på små receptionshapser, de lidt mere mættende fingerfood ting og det meget populære tapas af forskellige karakterer... Vi sørger for, at alt er lækkert anrettet og lige til, at sætte frem. Og vores mangeårige erfaring med store receptioner gør, at vi og kan tilbyde jer et totalarrangement med alt fra musik & dekoration til selve maden, drikkevarer & gæsteværtinder... Kort sagt; alt fra I har annonceret invitationen til gæsterne er gået hjem!
Ring og lad os få en snak om netop Jeres arrangement på telefon 43 99 06 79 |
Reception
De helt små super lækre hapser...
- Thailandsk fish ’n’ shrimp cake m/ sweet chili sauce & peanuts - på tapas skeer
- Lakseroulade m/ krydderurter & jordbær - på pind
- Dybstegte kinarejer på pyramide m/ guacamole
- Røget kartoffelskive m/ urte-creme-fraiche & friskhøstet stenbiderrogn
- Mini krustader m/ tunmousse & reje
- Små grove Δ sandwich m/ læsøsmør, vores hjemmerøgede laks & slikasparges
- Mini bruchetta m/ tomat-basilikum relish & parmaskinke
- Hjemmerøget andebryst m/ flødepeberrod, jordbær & rugbrødscrumble - i tapasske
- Håndskåret rugbrød m/ krydderfedt, vores hjemmelavede rullepølse i tykke skiver & stedmoderblomst
- 3 slags lækre italienske salami - på pind m/ forskellige italienske specialiteter
- Rosmarinstegte markchampignon sprøjtet op med andelevermousse m/ syltet tyttebær & bacon
- Små tapas glas m/ humus & 5 slags grønsagsstænger
- Hjemmelavede flæskesvær i lange stænger - i krus
- Lune mini deller af vores hjemmerørte fars (2 stk.)
- Mini griller i baconsvøb sat op på hvidkålshoved m/hjemmerørt BBQ ketchup
- Butterdejssnitter m/ vores hjemmerøgede spegeskinke, ravigottecreme & asparges
- Bresaola (lufttørret okseinderlår) rullet om en mild cremet taleggio m/ pesto
- Mozzarella roulade m/ parmaskinke, tomat, frisk basilikum & balsamicoglace
- Stor frisk dadel sprøjtet op m/ creme af mild blåskimmel, fløde & cognac
- Emmentalerbjælker m/ dessertpesto af tørrede bær & nødder - på tapasske
- Mild gedeost m/ figenchutney & pekannød - på tapasske
- Jordbær dyppet i chokolade & nødder - på pyramide
- Hjemmelavet kransekagekonfekt m/ chokolade & pynt
- Syndig chokoladekage m/ hindbærskum & frisk bær
- Mini chokoladeskaller m/ citronmousse, syltet citronskal & stedmoderblomst
- Små kokostoppe m/ chokoladebund
Pris pr. stk. 25,-
(minimum 5 slags og 30 kuverter) |
FingerFood
Små lækkerier - af lidt mere mættende karakter...
- Rejedip af mozzarella, tomatsalsa, forårsløg & rejer - spises med sprøde nachos
- Små grillede rejespyd m/ sweet chili sauce, forårsløg & peanuts
- Pandekagerulle m/ krebsehalesalat
- Små croissanter m/ KyllingKarrySalat & sprød bacon
- Sliders okse -> mini brioche m/ smoked beef burger, BBQ sauce & fintsnittet coleslaw
- Sliders and -> mini brioche m/ ande beef burger, syltet rødløg og spæde salater
- Små grillspyd m/ black angus beef & sweet potatoe samt hjemmerørt BBQ sauce
- Mini tærter m/ gedeost, grill cherrytomat & panchetta
- Lille bambusbåd m/ kyllingeboller i sød teriyakisauce
- Gourmet mini hotdog m/ krydret oksepølse, BBQ ketchup, grov sennep & syltede grønne jordbær
- Mini tortilla i lille bambusbåd m/ mangorelish & kylling
- Små gazpacho shots m/ sprød seranoskinke
- Chiabrød m/ roastbeef, glaseret perleløg, cornichon & bearnaisecreme
- Ostebræt - et udvalg af lækre oste hapser m/ vores dessertpesto samt gode oliven & hjemmebagt knækbrød
- Flotte fade m/ udskåret eksotisk frugt
- Mini dessertglas med enten citronfromage, chokolademousse eller rabarbertrifli
- Pistaciemazarin m/ appelsin/mascarpone creme, syltet appelsinskal & pistaciedrys
- Små trøffelkugler m/ chokoladeovertræk & forskelligt krymmel (2 stk.)
- Mini chokoladeskaller m/ 3 slags bær mousse (2 stk.)
Pris pr. stk. 35,-
(minimum 5 slags og 30 kuverter) |
Pindemadder
Klassikeren - der bare aldrig rigtig går af mode...
- Små hapser på pind af alle de gode klassiske ’smørrebrøds varianter’ ... Vi laver en god blanding og sætter flot op på sølvfade ... 5 stk. pr. person
Pris pr. person 125,- kr.
(minimum 20 kuverter) |
Stor Italiensk Tapas Middag
Når der bare skal være råhygge omkring bordet - og maden nydes i små hapser aftenen igennem...
- Lidt lækkert fisk » Grillet tigerreje m/ sprød hvidløg. Vitello Tonnato i små tapasskeer. Mozzarella wrap rullet m/ spicy tomat & krabbe.
- Italiensk charcuteri » Parmaskinke (den populære lufttørrede skinke fra parma), Bresaola (lufttørret okseinderlår), Mortadella (den klassiske kogte pistaciepølse), Grignotons, Spianata Romana, Finocchiona (de lækre lufttørrede italienske pølsevarianter).
- Små skåle med de klassiske specialiteter fra det Italienske køkken » Forskellige gode oliven, semi dry tomater, grillet artiskok, marineret hvidløg, fyldte chilifrugter & balsamicosyltede perleløg samt vores hjemmelavede pestoer & tapenader.
- Det lune » Mini italienske kødboller i tomat & basilikum sauce. Saltimbocca af kalvefilet m/ salvie i marsalasauce. Små cocotter m/ knust kartoffel & hvidløg.
- Gode Italienske oste såsom » Gorgonzola, Taleggio & Pecorino serveres med vores populære dessertpesto af tørrede bær & nødder samt marineret abrikos & valnød.
- Hertil » hjemmebagt lunt timian foccasia og små sprøde bruchettabrød samt jomfru olivenolie m/ timian kvist.
- Lidt sødt i mini glas » Tiramisu m/ kaffe & kakao og Panna Cotta m/ kirsebær & mandler
Pris pr. person 399,- kr.
(minimum 30 kuverter) |
Let Spansk Tapas Buffet
Den originale Tapas...
- Grillet og marineret aubergine i små ruller på tunsauce m/ kapersbær
- Gazpacho shots i miniglas m/ grillede rejer på spyd
- Tortilla i bambusbåd m/ marineret salat af blæksprutte & bjerggrøntsager
- Lomo (lufttørret svinefilet), Chorizo (krydret spansk salami), Seranoskinke (klassisk spansk skinke) og Cecina (intens og kraftfuldt tørret okseinderlår) anrettet på skiffer plade med et stort udvalg af de traditionelle de spanske tilbehørs specialiteter samt chutney og tapenade
- Små spicy kødboller i tomatsauce m/ oliven
- Langtidsstegt flanksteak m/ chipottle mayo. & forårsløg (kræver lidt anretning på stedet)
- Frisk dadel svøbt i spansk lufttørret bacon og serveres lun m/ hakkede mandler & dild drys
- Pistaciemazarin m/ appelsin/mascarpone creme, syltet appelsinskal & pistaciedrys
- Hjemmebagt foccasia m/ rosmarin & salt
Pris pr. person 250,- kr. (minimum 25 kuverter) |
Ring og lad os få en snak om netop Jeres arrangement på telefon 43 99 06 79 - eller udfyld formularen her på siden og vi kontakter dig hurtigst muligt |
|
| |
Vi vil allerhelst ha', at du ringer
- så sikrer vi, at du får den bedste løsning
Alle hverdage mellem 8:00 - 16:00
Søn- og helligdage efter aftale
på telefon 43 99 06 79.
Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.
Vi glæder os til at høre fra dig.
|
BEMÆRK: Denne kontaktformular er ikke beregnet til bestillinger. Vi vil helst tale med vores kunder og derved sikre os bedst muligt, at jeres forventning til maden stemmer overens, med det der bestilles. |
|
|
|
|
|
|
|
|