Om os

Solid hjemmelavet mad fra bunden, som altid er spændende og varieret, og en service, der altid går den ekstra mil for at skabe den bedst mulige madoplevelse for dig, dine gæster og kolleger. Dét kendetegner Menukort.dk.

Hvad enten du søger mad ud af huset til firmaordninger eller festarrangementer, får du et rigt udvalg af retter og muligheder for sammensætning.

Se vores menukort her

Vi står naturligvis for at lave den gode mad, men du kan også vælge at lade os håndtere hele arrangementet – herunder vin, servering og oprydning.

Ægte kvalitet – Catering med slagterbaggrund 

Menukort.dk har solide rødder i slagterfaget, hvilket kommer til udtryk i både smag og kvalitet.

I 1996 – efter mange år med en fast og succesfuld slagterforretning i City 2, Taastrup – tog Hanne og Claus Jensen en beslutning om at udvide forretningen for at imødekomme den store efterspørgsel på mad ud af huset. De overtog catering-firmaet Taastrup Dinér Transportable og tog efterfølgende navn efter deres madkort – ’Vores Menukort’.

I dag driver Hanne og Claus Menukort.dk sammen med deres datter, Sanne, der bringer konceptet om lækker hjemmelavet mad fra bunden videre. Mange private kunder og erhvervsdrivende virksomheder nyder allerede godt af det høje niveau inden for madlavning og servicering.

Det samme kan du.

Respekt for råvarer og god service

Når det kommer til kvaliteten og friskheden af råvarerne, er du sikret det absolut bedste. Vores høje værdier og kvalitetskrav – som er fulgt med siden tiden i slagterforretningen – går igen. Vi får dagligt leveret frisk frugt, grønt, fisk og kød, som vores dygtige team af brancheuddannede personale tager sig godt af.

Vores slagtere, kokke og smørrebrødsjomfruer kæler for maden og forkæler vores kunder, så I får en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi vil være dit foretrukne cateringfirma – derfor er kun det bedste godt nok.

Kort sagt. Hos Menukort.dk får du:

  • Hjemmelavet mad af de bedste råvarer
  • Flot anrettet mad – nemt og indbydende at gå til
  • Mad i rigelige mængder og levering til tiden
  • Ideer til anderledes og nytænkende menuer

Vores priser

Er inklusive moms - men eksklusive levering.
På søn- & helligdage har vi et tillæg på Kr. 450,-

Ønsker du sparring i forbindelse med en menu til et arrangement eller en firmaordning? Kontakt os på telefon 43 99 06 79 eller udfyld kontaktformularen her på siden – så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Kontakt os
Vi vil allerhelst ha', at du ringer
- så sikrer vi, at du får den bedste løsning


Alle hverdage mellem 8:00 - 16:00
Søn- og helligdage efter aftale

på telefon 43 99 06 79.

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 
Jeg er interesseret i:
 
Antal personer (kuverter):
*
Dato for arrangement:
*
Dit navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Evt. besked:
 

Tilmeld mig nyhedsbrev
Tilmeld mig nyhedsbrev:

*
BEMÆRK: Denne kontaktformular er ikke beregnet til bestillinger. Vi vil helst tale med vores kunder og derved sikre os bedst muligt, at jeres forventning til maden stemmer overens, med det der bestilles.
MENUKORT.dk | Broenge 28 | 2635 Ishøj | Tlf.: +45 43 99 06 79
MENUKORT.dk | Kuldyssen 5 | 2630 Tåstrup | Tlf.: +45 43 99 06 79