Nytårs-menuer 2018

Kombinér selv nytårsmiddagen ... Så den passer præcis til jeres smagsløg

Vælg 2 retter for 299,- kr.
Vælg 3 retter for 359,- kr.
Vælg 4 retter for 409,- kr.
Vælg 5 retter for 449,- kr.

APPETIZER

... Lækkerier til nytårstalen når den første champagne åbnes

Spansk Tapas Fad

Forskelligt spændende spansk charcuteri anrettet med de klassiske specialiteter fra det spanske køkken samt vores hjemmelavede pesto & tapenade. Hertil sprøde bruchetta brød og vores hjemmebagte rosmarin foccasia.


FORRETTER

... Flot anrettet og klar til at lægge på tallerken og servere

Vores populære NytårsHummer

Stor friskkogt hummer anrettet i egen skal med rigeligt af vores gode skaldyrsfyld og det flotte halestykke på toppen. Hertil friskbagt flutes & smør. [MERPRIS FOR HUMMER 99,- KR.]

Variation over røget fisk

Vi ryger nogle flotte fileter af sværdfisk, helleflynder & nordsølaks. Skiver heraf er rullet med en creme af økologisk rygeost & vildkarse og anrettes festligt med spiselige blomster. Hertil sprødstegt maltbrød m/ tangsalt.

HOVEDRETTER

... Som kræver ganske lidt tilberedning før servering.

Variation over Dansk okse

Rosastegt mørbrad og konfiteret spidsbryst. Serveres med chokoladesauce & knust kartoffel samt en blød pure af søde  gulerødder og hele grillede babycourgetter, pastinak & skalotteløg.

Vildt varianten - af kronhjort

Helstegt krondyrfilet med vildtflødesauce, baconristede små kartofler og friske grønne bønner omviklet m/ bacon. Hertil fuglerede m/ waldorfsalat & syltede minipærer m/ portvinsgelé.


DESSERTER

... Der let anrettes til en festlig afslutning på nytårsmåltidet

Variation over citrus

Sydfransk citronkage groft smuldret og anrettes med en frisk salat af 4 slags citrusfrugter & citrontimian samt mascarponecreme m/pink grape, små ’sure’ marengs/lime kys og kumquat i agavesirup.

Ostetallerken

3 lækre oste for kendere som serveres med vores populære dessertpesto af tørrede bær & nødder samt honningmarinerede abrikoser, små niqoise oliven og hjemmebagt kerneknækker.

Små lækkerier

Frisk dadel fyldt med en creme af mild bluecheese, fløde, cognac & pekannød - til at afslutte måltidet Mini chokoladeskal m/ hjerte af nougat, sprøjtet op med appelsinmousse & pyntet m/ syltet appelsinskal - til kaffen Hjemmelavet kransekagekonfekt stykke med chokolade bund - til rådhusklokkerne kl. 24:00

Den Klassiske Nytårsmenu

... Anrettet på fade og klar til at sætte på bordet - dog skal hovedretten lige lunes - og isen i fryser

Klassisk Kold Laks

Hvidvinsdampet nordsølaks - flot pyntet med et væld af rejer, æg, kaviar, asparges & krebsehaler. Hertil vores populære sauce verte samt flutes & smør.
 

Á la Beuf Bearnaise

Grillet okse- & svinemørbrad serveres med tomatiseret bearnaise og små ovnbagte kartofler m/ hvidløg samt en blanding af fine ærter & sukkerærter med perleløg & bacon.
 

Is & Frugt

Hjemmelavet vaniljeis m/ nødde- & chokolade- chunks. Fyldes med frisk frugt og serveres med nougatvafler og nytårs fyrværkeri.
Pris pr. person 299,- kr.
(minimum 15 kuverter)
NYTÅR 2018

Vi udleverer nytårsmenuer den 31. mellem klokken 12 => 14
og vedlægger selvfølgelig en ’køreplan’ til den sidste tilberedning/finish i køkkenet
Smørrebrød kan bestilles til udlevering mellem klokken 10 => 12
Desuden kan der bestilles fra vores øvrige store menukort - dog denne dag + 15%

Ring og bestil din nytårsmenu på telefon 43 99 06 79

 
MENUKORT.dk v/ Taastrup Dinér | Kuldyssen 5 | 2630 Tåstrup | Tlf.: +45 43 99 06 79
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
MENUKORT.dk v/ Taastrup Dinér | Kuldyssen 5 | 2630 Tåstrup | Tlf.: +45 43 99 06 79