Frokostordning

- Nem og lækker mad til dine medarbejdere
Uden mad og drikke dur dine medarbejdere ikke. Frokostordninger gør det nemt for dig at tilbyde dine medarbejdere et godt og lækkert måltid midt på dagen.
 
En hyggelig firmafrokost med god og hjemmelavet mad samler medarbejderne, styrker det sociale samvær og spreder madglæde. Giv dig selv og dine medarbejdere en velfortjent pause i løbet af dagen med et lækkert hjemmelavet og nærende måltid fra vores frokostordning.
 
Se vores menuer her »

Frokostordning tilpasset dig og din virksomhed
Når det kommer til mad, er smag og behag som bekendt meget forskellig. Måske skal du også tage højde for allergi eller religion, når det kommer til valg af frokostmenu.  

Derfor er du og dine medarbejdere med til at bestemme, hvad der skal indgå i jeres frokostbuffet, så I får en frokostordning skræddersyet til jer.

For at sikre dig den mest optimale frokostordning, sørger vi ydermere for løbende at være i dialog med jer, hvor vi lytter til jeres ønsker og behov. Du er derfor altid garanteret en frokostmenu af høj standard samt stor variation og fleksibilitet.

I får et rigt udvalg af:
  • Lune retter
  • Årstidens salater
  • Fade med kolde anretninger
  • Frisk frugt
  • Gode oste
  • Friskbagt brød
  • Lidt sødt til dessert
 
Hjemmelavet mad – som vor mor lavede det
Det er vigtigt at holde sig sund og stærk, da en god kost medvirker til dine medarbejderes velvære og sundhed.
 
Vores frokostordninger er derfor altid baseret på friske og lækre råvarer, og maden er altid hjemmelavet. I ordningen får du altid lækre salater, som står godt til de lune retter.

Med en frokostordning fra Menukort.dk får du og dine medarbejdere et godt, gedigent måltid mad, der mætter og giver energi til den videre arbejdsdag. Du finder også et bredt udvalg af fedtfattige retter, hvis det ønskes.

Tilbehør som remoulade og mayonnaise bliver altid anrettet for sig, så du har mulighed for at fravælge dem.

Bekymr dig kun om at spise – ikke prisen
Måske byder din nuværende frokostordning kun på færdigpakkede menuer og priser. Det giver desværre ikke den store plads til frihed eller fleksibilitet.

Hos Menukort.dk lægger vi netop en ære i vores fleksible og skræddersyede løsninger, som byder på lækre mad- og smagsoplevelser til gode priser – uden overraskelser.

Du skal altså ikke bekymre dig om skjulte regninger eller ekstragebyrer, hvis du ønsker at skifte onsdagens menu ud med en ekstra omgang fiskefileter. Du skal blot udvælge de retter, du ønsker, så sørger vi for at levere lækre menuer til dig til den aftalte pris.
 
Priser på frokostordninger fra 48,-kroner pr. pers.


Ring til Sanne på 43 99 06 79 og hør mere om vores frokostordninger.
 
Eller udfyld kontaktformularen til højre og bliv ringet op – god og lækker mad af høj kvalitet er kun et opkald væk.

Du har også mulighed for at blive en del af en faxordning, hvor du faxer jeres valg af frokostmenu til os – det bliver ikke nemmere.

Find vores faxliste her »

Kontakt os
Vi vil allerhelst ha', at du ringer
- så sikrer vi, at du får den bedste løsning


Alle hverdage mellem 8:00 - 16:00
Søn- og helligdage efter aftale

på telefon 43 99 06 79.

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 
Jeg er interesseret i:
 
Antal personer (kuverter):
*
Dato for arrangement:
*
Dit navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Evt. besked:
 

Tilmeld mig nyhedsbrev
Tilmeld mig nyhedsbrev:

*
BEMÆRK: Denne kontaktformular er ikke beregnet til bestillinger. Vi vil helst tale med vores kunder og derved sikre os bedst muligt, at jeres forventning til maden stemmer overens, med det der bestilles.
MENUKORT.dk | Broenge 28 | 2635 Ishøj | Tlf.: +45 43 99 06 79
MENUKORT.dk | Kuldyssen 5 | 2630 Tåstrup | Tlf.: +45 43 99 06 79