SAMMENSÆT SELV DEN HELT RIGTIGE BUFFET TIL JERES FEST
- Vores buffet er altid anrettet & pyntet på store flotte fade eller brædder tilpasset det antal, I er - og lige klar til at sætte på buffetbordet... Dog er varme stege hele - og skal sættes frem på et spækbræt, så gæsterne kan skære af dem efterhånden.
- Ønskes én af retterne kuvertanrettet til forret - så gør vi gerne det for en merpris på 15,- kr. pr. kuvert.
- Skulle I selv have en god idé, er vi selvfølgelig meget åbne overfor dette.
|
PRISER
Vælg mindst 5 retter for 295,- kr. pr. kuvert (minimum 15 kuverter)
Herefter 29,- kr. pr. extra ret
Vi anbefaler en god blanding - så der er noget for enhver smag
Vælg ikke mere end 2 varme stege (dog ved 8 retter eller flere - evt. 3 stege) |
..... eller se retterne herunder |
DE KOLDE ANRETNINGER
- Lyngrillet tun m/ sort sesam - enkelt anrettet med wasabirogn, tangsalat, sort sesammarinade og ingefærcreme.
- Den klassiske kolde laks - pyntet med et væld af rejer, æg, kaviar & asparges samt sauce verte
- De populære pandekageruller - rullet med grønt & en lækker krebsehalesalat.
- Vores varmrøget laks - anrettet med syltede artiskokbunde fyldt med krydderurtesauce & soltørrede kryddertomater.
- Hellefisk fra egen rygeovn - lækkert anrettet med hasselnødder, flødepeberrod, dild & jordbær.
- Ny nordisk laksetapas - ferskrøget laks i roser, mousse i artiskok, lakserogn og dildgravad på ny kartoffel m/ sennepscreme. Anrettet i én skøn forvirring på sprød salturt m/ vagtelæg & røget flagesalt. .
- Vitello Tonnato - rosastegt kalvefilet anrettet på kold tunsauce med soltørrede kryddertomater, kapersbær & krydderurter.
- Thaiinspireret rødspætteruller - dampet med syltet ingefær og anrettet på salturt med sweet chili, forårsløg & peanuts.
- Variation over røget fisk - skiver af røget laks, tun & helleflynder rullet om en frisk rygeostcreme & sprød salturt og pyntet op med spiselige blomster.
- Dyrekølle fra egen rygeovn - tyndt skåret men rigeligt af det og lækker anrettet på babygrønkål med smulret blue cheese, soltørrede tranebærpekannødder samt friske dadler & figner.
- KyllingKarrySalat - nykogt kylling i en cremet karrydressing med sæsonens bedste æbler & avokado. Anrettet med ærteskud og vores hjemmerøgede bacon.
- Carpaccio med strejf af hjemmelavet pesto - anrettet med friskhøvlet parmesan, ristede pinjekærner & frisk basilikum.
- Andebryst fra egen rygeovn - anrettet på babysalater med mandler, pistacier, abrikos & tranebær marineret i honning & balsamico.
- Kylling á la Cæsar - groft plukket romainesalat m/ grillet kyllingebryst, parmesanflager, ovnbagte cherrytomater & vores hjemmerøgede bacon samt brødcroutoner og den klassiske cæsardressing.
- Italiensk tapasfad "anti pasti" - ægte italienske lufttørrede pølser, parmaskinke, mortadella, bresaola & parmesan i en flot anretning med marinerede hvidløg, fyldte chilifrugter, grillet artiskok & gode oliven.
|
VARME STEGE
... Der kan vælges én slags tilbehør pr. varme ret
STEGE:
- Kalvelår - stegt med vores egen BBQ
- Rosastegt oksefilet - med eller uden pesto
- Stegt kalvecülotte - marineret med hvidløg, urter & soya
- Indbagt svinemørbrad - med krydret fars
- Hjemmelavet skinke - røget & indbagt i gærdej eller kogt & provence glaseret
- Svinefilet - marineret m/ orange, nødder & sirup
- Kamsteg stegt som vildt - med urter & bacon
- Satay kalkunbryst - helstegt med peanuts glasering
- Lammekølle - kun med skankebenet på og stegt m/ hvidløg & persille
- Små vildtbøffer - af kronhjort & bacon m/ svampe & tranebær
- Kyllingebryster - stegt m/ tapenade & bacon
TILBEHØR:
- Små nye kartofler - saltbagte m/ pil samt rødvinssauce
- Flødekartofler - klassiske eller tomatiserede m/ ost
- Kartoffeltærte - m/ urter samt svampeflødesauce
- Pestokartofler - bagt m/ vores egen grønne pesto & parmesan
- Rodfrugter - ovnbagt m/ citronolie & chiliflager
- Broccolisalat m/ æble, løg, tranebær & pinjekerner
- Rødbedesalat m/ rucola, pære & ristede pinjekerner
- Tomatsalat m/ frisk basilikum, mozzarella & balsamico
- Vandmelonsalat m/ rucola, salatløg, feta, jordbær & kerner
- Grov kålsalat m/ kerner, nødder, frisk figen & dadler
- Pastasalat m/ majs, courgette, forårsløg & soltørrede kryddertomater
- Glaskålsalat m/ fennikel, honning, græskarkerner & blåbær
- Grøn bønnesalat frisk estragon, parmesanflager, ristede mandler & bacon
- Sort quinoa på babyspinat & frisé m/ syltede rødløg, agurk, feta & edamamebønner
- Avokadosalat på hjertesalat m/ kiwi og sort sesam marinade
|
LIDT SØDT TIL SLUT
- Ostebræt - gode oste på den "rigtige" måde. Enkelt rustikt anrettet med små oliven, honningmarineret abrikos samt vores lækre dessertpesto af tørrede bær & nødder.
- Eksotiske frugter - flot udskåret og lagt op med jordbær dyppet i chokolade & nødder.
- Marcipanbagt tærte - med chokolade, vaniljecreme og et væld af friske bær.
- Key lime cheesecake - på bund af peanuts og med mango/passionspuré på toppen.
- Fransk citrontærte - med marengs, urter, blomster & brændt hvid chokolade.
- Chokoladelagkage - lagt i lag med orangecreme og sprøjtet op med chokolademousse.
- Italiensk Tiramisu - med kakaodrys & frisk kiwi frugt.
|
|
| |
Vi vil allerhelst ha', at du ringer
- så sikrer vi, at du får den bedste løsning
Alle hverdage mellem 8:00 - 16:00
Søn- og helligdage efter aftale
på telefon 43 99 06 79.
Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.
Vi glæder os til at høre fra dig.
|
BEMÆRK: Denne kontaktformular er ikke beregnet til bestillinger. Vi vil helst tale med vores kunder og derved sikre os bedst muligt, at jeres forventning til maden stemmer overens, med det der bestilles. |
|
|
|
|
|
|
|
|