FESTMENU, NÅR DU SKAL HOLDE FEST

- Sammensæt din helt egen unikke menu

APERITIFFER TIL FESTMENU

Flotte fade med lækkerier, der kan nippes af, mens du nyder velkomstdrinken.
1. Mexicansk Rejedip: En god blanding af friske rejer, salsasauce, mozzarella, springonions & frisk tomat. Serveres og spises med sprøde Nachos.
Kr. 49,00

2. Canapé Varie: 3 slags velpyntede canapéer af valgfri slags: Andelevermousse, friskhakket tatar, røget dyrekølle, rejer, røget laks eller løjrum.
Kr. 52,50

3. Italiensk Anti Pasti: Flot anretning af italienske lufttørrede pølser, Bresaola & ægte parmaskinke, fyldte chilifrugter, marinerede oliven & hvidløg samt sød melon.
Kr. 69,00

FORRETTER TIL FESTMENU

Smukt anrettet på fade til 8-10 personer med mindre andet er nævnt. Til alle forretter medfølger friskbagt brød & smør..
1. Klassisk Rejecocktail: Anrettet i flotte cocktailglas med hjemmerørt dressing á part.
Kr. 49,00

2. Ananas & Kylling: Frisk ananas med hjemmelavet kyllingesalat tilsmagt med karry & æbler flot pyntet med ristet bacon & brøndkarse.
Kr. 55,00

3. Et bjerg af friskkogte blåmuslinger: Tilberedt med hvidvin og enten chili, tomat & hvidløg eller fløde, løg & urter.
Kr. 55,00

4. Dinéens Carpaccio: En lækker tallerkenanretning med et strejf af pesto, pinjekerner, parmesanflager & rucola.
Kr. 59,00
 
5. Varmrøget Laks fra egen rygeovn: Anrettet med spæde salater, soltørret tomater & kapersfrugt. Hertil hjemmelavet krydderurtesauce.
Kr. 69,00
 
6. Varmrøget Andebryst fra egen rygeovn: Anrettet på frisk appelsinsalat med honningmarinerede tranebær & valnødder.
Kr. 69,00
 
7. Klassisk kold laks "Bellevue": Hvidvinsdampet laks flot anrettet med et væld af rejer, asparges, krebsehaler & kaviar samt sauce verte.
Kr. 69,00
 
8. Sushiinspireret Tun: Meeeen ikke helt rå - tunfiletten er lyngrillet m/sort sesam og flot lagt på en lang hvid tallerken sammen med en grøn tangsalat og en lille skål m/soya og wasabi.
Kr. 69,00
 
9. Dinéens Roulade: Af fersk røget laks, tang, spinat & pigmentcreme. Anrettet på babysalat med friske jordbær & balsamico.
Kr. 75,00

10. Fruits de Mere: En flot og festlig forret med lækker hjemmelavet skaldyrsalat anrettet direkte i melonen og pyntet med krebs & store rejer.
Kr. 79,00
 
11. Laksesymfoni: 3 slags østersølaks (røget, hvidvinsdampet og marineret). Flot anrettet med hver sit tilbehør på en lang smal tallerken.
Kr. 79,00
 
12. Halv Hummer Parisienne: Nykogt hummer fyldt med salat af hummer, æg, rejer, stenbiderrogn & frisk purløg. Selvfølgelig serveret i egen skal med klo og hale.
Kr. 105,00


Priser på festmenuer er baseret på min. 8 kuverter.

HOVEDRETTER TIL FESTMENU

Beregnet til efter en forret. Ønsker I ikke at spise forret, skal der beregnes 20 % ekstra hovedret...
Bemærk:
Til vores hovedretter må beregnes lettere tilberedning samt udskæring på stedet
1. Oksesteg Dania: Gammeldags grydesteg med brun sauce, smørsauterede kartofler, dampede porrer & gulerødder samt råsyltede solbær & asier.
Kr. 139,00

2. Kalv stegt som vildt: Mør grydesteg serveres med bacontern, den herlige vildt-flødesauce, brunede & hvide kartofler, friskkogte haricots verts samt skåle med hjemmelavet waldorffsalat og ribsgelé.
Kr. 149,00
 
3. Forloren Vildsvineryg: Rødvinsmarineret svinefilét med rødvinssauce, langtidsbagte rodfrugter m/ timiankvist og grøntsagssalat m/ bacon & pinjekerner.
Kr. 149,00
 
4. Klassisk Oksefilét: Med vores berømte flødekartofler, glaserede perleløg, franske ærter og årstidens grønne salat.
Kr. 159,00

5. Oksehøjreb Bearnaise: Serveres med grove fritter, ovnbagte cherrytomater på stilk og sukkerærter.
Kr. 169,00

6. Kalvefilét Traditionel: Rosastegt og serveres med kraftig kalve-skysauce, kartoffeltærte, fyldte tomater og dagens torvefriske grøntsag.
Kr. 169,00

7. Helstegt Kalvefilet Dinéen: Med kantarelsauce, druer i fløde, små saltbagte kartofler med timian samt årstidens friske grøntsager.
Kr. 175,00


8. Lammekrone med hvidløg og balsamico: Serveres med flødekartofler, spinattærte og tomatsalat taglagt med mozzarella, rucola & marinerede oliven.
Kr. 175,00

9. Kalvemørbrad Fortun: Letstegt som dyreryg og serveret med vildt-flødesauce, smørsauterede kartofler, baconsvøbte haricots verts samt syltede minipærer og små skåle med ribsgelé & waldorffsalat.
Kr. 189,00

10. Indbagt Oksemørbrad: Serveres med rødvinssauce og kartoffeltimbale samt årstidens friske, smørblancherede sprøde grøntsager samt små svampe.
Kr. 189,00

11. Indbagt Kronhjortefilét: Serveres med kraftig vildt-flødesauce, smørsauterede små kartofler, baconsvøbte grønne asparges og tranebærrand toppet op med druer i fløde.
Kr. 195,00

12. Helstegt Dyreryg: Med kraftig kantarelsauce, fyldte kartofler, halve pærer m/ ribsgelé samt en fin salat af broccoli & bacon.
Kr. 195,00

13. Oksemørbrad & Bryst: Rosastegt oksemørbrad & langtidsbraiseret oksebryst serveres med chokoladesauce samt kartoffelroulade m/ skovsvampefyld, smørdampede friske grønne asparges og en flot ranke af friske røde rysteribs.
Kr. 199,00
 
Priser på festmenuer er baseret på min. 8 kuverter

DESSERTER TIL FESTMENU

Vær opmærksom på, at desserter med is skal på frost indtil kort før servering...
1. Tiramisu: Klassisk italiensk kage med mascapone, likør & kaffe.
Kr. 49,00

2. Hjemmelavet Frugttærte: Med marcipan & chokolade og flot pyntet med masser af frisk frugt. Hertil flødeskum eller creme fraiche efter ønske.
Kr. 49,00

3. Ægte Pannacotta: Med bourbon vanille og rabarbergelé - serveret i martiniglas.
Kr. 55,00

4. Hjemmelavet Isrand: Af vanilleis med chokoladeslør fyldt med sorbét kugler af forskellige slags. Serveres med vafler og fyrværkeri.
Kr. 55,00

5. Syndig Chokoladetærte: Pyntet med hvid chokolademousse & friske jordbær og serveret med vaniljeis & marinerede skovbær.
Kr. 59,00

6. Isbombe Lucullus: Hjemmelavet blød nougatis med en kærne af appelsinsorbét. Overtrukket med chokoladeslør og pyntet med flødeskum, nødder & friske appelsinfilét'er. Hertil nougatvafler og festfyrværkeri.
Kr. 65,00

7. Rubinsteinerkage: Makronbund med hindbærpuré, herpå en velsmagende romfromage pyntet med knust nougat, flødeskum og små vandbakkelser overtrukket med chokolade.
Kr. 69,00

8. Halv frisk Ananas: Udhulet og fyldt med friske udskårne eksotiske frugter. Hertil serveres den go'e råcreme.
Kr. 69,00

9. Nøddekurve: Friskbagte sprøde nøddekurve fyldes med 3 slags iskugler. Serveres med nougat vafler og udskåret frisk frugt på pind.
Kr. 69,00

10. Tre slags udenlandske oste: Enkelt og elegant anrettede med små luksus oliven samt tranebær/valnøddekompot. Hertil hjemmebagt knækbrød, baguette & smør.
Kr. 75,00

11. Dessert-tallerken: Fragilitet med friske skovbær og chokoladeskal med hjemmelavet mynte/vanilleis. Anrettes med hindbærcoulis.
Kr. 79,00

Til kaffen: Små stykker hjemmelavet kransekagekonfekt med pynt & chokolade.
Kr. 24,00


Priser på festmenuer er baseret på min. 8 kuverter.

NATMAD TIL FESTMENU

En god afslutning på et godt arrangement...
1. Saltsnitter: 3 små snitter med saltpålæg & pynt - smurt og sat op på sølvfade lige klar til at sætte bordet
Kr. 49,00

2. Sandwich: 3 små lækre sandwich med forskelligt pålæg - smurt og sat op på sølvfade lige klar til at sætte på bordet.
Kr. 55,00

3. Hjemmelavede supper: Med friskbagt flütes.
Kr. 59,00
Vælg mellem:
- Den gode gammeldaws "klar suppe" med urter, kød- og melboller.
- Italiensk tomatsuppe med bacontern & brødcroutons.
- Flødelegeret aspargessuppe med kødboller & aspargessnitter.
- Flødelegeret kyllinge-karry-suppe med fine ærter & kyllingekød.
- Ungarsk Gullaschsuppe med oksekød & urter.

4. Festlig pølseanretning: Med alt hvad dertil hører samt hjemmelavet leverpostej med champignon. Hertil brød, fedt & smør.
Kr. 69,00

VEGETARRETTER TIL FESTMENU

1. Squash-nøddebøffer: Serveres med svampeflødesauce & smørristede kartofler samt hawaiisalat med nødder & frugt.
Kr. 145,00

2. Tærtesymfoni: 3 små tærter med forskellige grøntsager & kerner.
Kr. 145,00

BØRNERETTER TIL FESTMENU

Vi laver et spændende fad  til børn, med mundrette stykker af frisk grønt, mild dip, remoulade eller ketchup, samt hjemmebagt knækbrød, flæskesvær og ostebidder.

Hertil vælger du mellem:
  • Garfields Lasagne
  • Anders Ands Kyllingelår
  • Harry Potters små Frikadeller
  • Simpsons Hakkebøf Bearnaise
  • Nemos små Fiskefilet'er
  • Hannah Montanas søde Kyllingespyd

Kr. 75,00
Vil du holde temafest? Så se dine muligheder her »
RING ELLER SKRIV

Alle hverdage mellem 8:00 - 17:00 på telefon 43 99 06 79.

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

BEMÆRK: Denne kontakt formular er ikke beregnet til bestillinger. Vi vil helst tale med vores kunder og derved sikre os bedst muligt, at jeres forventning til maden stemmer overens, med det der bestilles.  

Vi glæder os til at høre fra dig smiley
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Jeg er interesseret i:
 
Antal personer (kuverter):
*
Dato for arrangement:
*
Besked:
 
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.