BUFFET

SAMMENSÆT SELV DEN HELT RIGTIGE BUFFET TIL JERES FEST
 

* Vores buffet er altid anrettet & pyntet på store flotte fade eller brædder tilpasset det antal, I er - og lige klar til at sætte på buffetbordet... Dog er varme stege hele - og skal sættes frem på et spækbræt, så gæsterne kan skære af dem efterhånden. 

* Ønskes én af retterne kuvertanrettet til forret - så gør vi gerne det for en merpris på 15,- kr. pr. kuvert.

* Skulle I selv have en god idé, er vi selvfølgelig meget åbne overfor dette.

PRISER


Vælg mindst 5 retter for 255,- kr. pr. kuvert (minimum 15 kuverter)

Herefter 20,- kr. pr. extra ret

Vi anbefaler en god blanding - så der er noget for enhver smag
Vælg ikke mere end 2 varme stege (dog ved 8 retter eller flere - evt. 3 stege)
» Print vores buffet her... (0.1 Mb)
..... eller se retterne herunder

DE KOLDE ANRETNINGER

  • Lyngrillet tun m/ sort sesam - enkelt anrettet med wasabirogn, 3 slags tangsalat, råsyltet lotusrod og ongefærcreme.
  • Den klassiske kolde laks - pyntet med et væld af rejer, æg, kaviar & asparges samt sauce verte
  • De populære pandekageruller - rullet med grønt & en lækker krebsehalesalat.
  • Vores varmrøget laks - på spæde salater med soltørret kryddertomater, kapersbær og krydderurtesauce.
  • Hellefisk fra egen rygeovn - lækkert anrettet med hasselnødder, flødepeberrod, jordbær & dild.
  • Nordisk lakse tapas - en rustik anretning af vores ferskrøgede laks i roser, laksemousse i artiskokbunde, lakserogn, vagtelæg, brombær, salturt og aioli dryp.
  • Vitello Tonnato - rosastegt kalvefilet anrettet på kold tunsauce med kapersbær & soltørrede kryddertomater.
  • Thaiinspireret rødspætteruller - dampet med syltet ingefær og anrettet på salturt med sweet chili, forårsløg & peanuts.
  • Skaldyrs tapas - af friskkogte blåmuslinger, røgede rejer, chiligrillet tun, babyblæksprutter i tomatsalsa, pil selv krebs samt vagtelæg. Anrettet på salturt med 3 slags dip.                                                                                                                     (min. 30 kuverter)
  • Dyrekølle fra egen rygeovn - tyndt skåret men rigeligt af det og lækker anrettet på babygrønkål med smulret blue cheese, soltørrede tranebærpekannødder samt friske dadler & figner.
  • KyllingKarrySalat - nykogt kylling i en cremet karrydressing med sæsonens bedste æbler & avokado. Anrettet med ærteskud og vores hjemmerøgede bacon.
  • Carpaccio med strejf af hjemmelavet pesto  - anrettet med friskhøvlet parmesan, ristede pinjekærner & frisk basilikum.
  • Andebryst fra egen rygeovn - anrettet på babysalater med mandler, pistacier, abrikos & tranebær marineret i honning & balsamico.
  • Kylling á la Cæsar - groft plukket romainesalat m/ grillet kyllingebryst, parmesanflager, ovnbagte cherrytomater & vores hjemmerøgede bacon samt brødcroutoner og den klassiske cæsardressing.
  • Italiensk tapasfad "anti pasti" - ægte italienske lufttørrede pølser, parmaskinke, mortadella, bresaola & parmesan i en flot anretning med marinerede hvidløg, fyldte chilifrugter, grillet artiskok & gode oliven.

VARME STEGE

... Der kan vælges én slags tilbehør pr. varme ret
STEGE:
  • Kalvelår - stegt med vores egen BBQ
  • Rosastegt oksefilet - med eller uden pesto
  • Stegt kalvecülotte - marineret med hvidløg, urter & soya
  • Indbagt svinemørbrad - med krydret fars
  • Hjemmelavet skinke - røget & indbagt i gærdej eller kogt & provence glaseret
  • Svinefilet - marineret m/ orange, nødder & sirup
  • Porchetta - helstegt svinebryst rullet m/ krydderurter
  • Satay kalkunbryst - helstegt med peanuts glasering 
  • Lammekølle - kun med skankebenet på og stegt m/ hvidløg & persille

TILBEHØR:
  • Små nye kartofler - saltbagte m/ pil samt rødvinssauce
  • Flødekartofler - klassiske eller tomatiserede m/ ost
  • Kartoffeltærte  - m/ urter samt svampeflødesauce
  • Pestokartofler - bagt m/ vores egen grønne pesto
  • Rodfrugter - ovnbagt m/ citronolie & chiliflager
  • Broccolisalat m/ æble, løg, tranebær & pinjekærner
  • Rødbedesalat m/ rucola, pære & ristede pinjekærner
  • Tomatsalat m/ frisk basilikum, mozzarella & balsamico
  • Vandmelonsalat m/ rucola, salatløg, feta, kordbær & græskarkærner
  • Grov kålsalat m/ kærner, nødder, frisk figen & dadler
  • Pastasalat m/ majs, courgette, forårsløg & soltørrede kryddertomater
  • Glaskålsalat m/ fennikel, honning, græskarkærner & blåbær
  • Grøn bønnesalat frisk estragon, parmesanflager & mandler
  • Glasnudelsalat m/ julienne grønt edamamebønner, sesam & peanuts
  • Avokadosalat på hjertesalat m/ sesammarinade & lime

LIDT SØDT TIL SLUT

  • Ostebræt - gode oste på den "rigtige" måde. Enkelt rustikt anrettet med små oliven, honningmarineret abrikos samt vores lækre dessertpesto af tørrede bær & nødder.
  • Eksotiske frugter - flot udskåret og lagt op med jordbær dyppet i chokolade & nødder.
  • Key lime cheesecake - på bund af peanuts og med mango/passionspuré på toppen.
  • Marcipanbagt tærte - med chokolade, vaniljecreme og et væld af friske bær.
  • Chokoladelagkage - lagt i lag med orangecreme og sprøjtet op med chokolademousse.
  • Italiensk Tiramusi - med kakaodrys & frisk kiwi frugt.

FORSKELLIGT FRISKBAGT BRØD & SMØR


Følger altid med til vores buffeter
Har du prøvet vores berømte pølse- og ostebord? Med lækre smagfulde oste og krydrede spændende pølser...
RING ELLER SKRIV

Alle hverdage mellem 8:00 - 17:00 på telefon 43 99 06 79.

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

BEMÆRK: Denne kontakt formular er ikke beregnet til bestillinger. Vi vil helst tale med vores kunder og derved sikre os bedst muligt, at jeres forventning til maden stemmer overens, med det der bestilles.  

Vi glæder os til at høre fra dig smiley
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Jeg er interesseret i:
 
Antal personer (kuverter):
*
Dato for arrangement:
*
Besked:
 
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.